nieuws

Faillissement Udens kantoor De Kinkelder

Archief

De rechtbank in Den Bosch heeft deze week het faillissement uitgesproken over De Kinkelder Financieel Adviesgroep. De vennootschap, statutair Valentijn & Partners genaamd, telde enkele jaren geleden nog meer dan twintig werknemers.

Faillissement Udens kantoor De Kinkelder

Over de actuele status heeft curator Janssens nog geen gegevens beschikbaar. De bestuurders van De Kinkelder Financieel Adviesgroep (Henk Waals en Chantal de Kinkelder) zijn niet bereikbaar.
Het intermediairbedrijf had vestigingen in Uden, Oss en tot 2004 ook in Den Bosch en werkte onder meer met oude assurantieportefeuilles van Sjef van Gennip en van Wouters de Kroon. De activiteiten van De Kinkelder Financieel Adviesgroep bestonden voor een voornaam deel uit hypotheekadvisering en makelaardij onroerend goed. Verder was Moneystore, een internetlabel voor kredietbemiddeling, eigendom van het Udense bedrijf.

Reageer op dit artikel