nieuws

Europeesche schrapt opzegtermijn

Archief

Europeesche heeft de polisvoorwaarden verruimd van de doorlopende reis- en annuleringsverzekeringen en van de zakenreisverzekering BTI Individueel. Tevens zal in de loop van dit jaar voor alle producten van de Europeesche de opzegtermijn vervallen.

 

Bij de doorlopende reis- en annuleringsverzekeringen kan voortaan worden gekozen uit een verzekerd bedrag van _ 1.500 of _ 3.500. In de zakenreisverzekering BTI Individueel kan worden gekozen uit een verzekerd bedrag bij annulering van _ 1.250 of _ 2.500.

 

  &nbspTevens zijn de diensten van EUClaim, een bedrijf dat luchtvaartpassagiers helpt bij het indienen van een claim bij annulering of vertraging van een vlucht, meeverzekerd, is het verzekerd bedrag voor rechtsbijstand buiten Europa opgehoogd naar _ 25.000 en kan voortaan ook sport-, microlight- en ultralightvliegen worden meeverzekerd.

 

  &nbspOmdat verzekerden er vaak pas tijdens de jaarlijkse prolongatie achterkomen dat zij verzekeringen niet meer nodig hebben en de opzegtermijn dan al is verlopen, laat de Europeesche de opzegtermijnen in de loop van dit jaar vervallen.

 

Reageer op dit artikel