nieuws

Dwangsom AFM voor adviseur Anne Zandberg

Archief

Toezichthouder AFM heeft een last onder dwangsom opgelegd aan Anne Zandberg in Leeuwarden, handelend onder de naam Adviesburo Zandberg. De reden is dat Zandberg naliet de door de AFM gevraagde informatie over zijn bedrijfsactiviteiten te leveren.

De AFM had geconstateerd dat Zandberg zich op zijn website presenteerde als 'De betrouwbare adviseur voor al uw vragen. Onder andere Hypotheken, Pensioenen en Verzekeringen' en daaruit had afgeleid dat hij ook financiële diensten leverde. Terwijl zijn bedrijfsomschrijving bij de Kamer van Koophandel 'Bedrijfsorganisatie-adviesbureau. Bemiddeling aan- en verkoop onroerend goed' een andere indruk wekte. Zandberg liet weten dat hij niet als zelfstandig tussenpersoon actief is en  zweeg verder in alle talen.

Reageer op dit artikel