nieuws

Directie Financiële Service Desk ‘ziek’ thuis

Archief

De directie van Financiële Service Desk (FSD), bestaande uit Eric Hendrich (foto) en Albert Hensema, zit al geruime tijd thuis. Ziekte is volgens de Afab-dochter de reden van de afwezigheid.

Directie Financiële Service Desk ‘ziek’ thuis

Het kantoor van de serviceprovider in Breda bevestigt desgevraagd de afwezigheid van zowel Hendrich als Hensema. Moederbedrijf Afab onthoudt zich van commentaar. "Wij doen geen uitspraken over ons personeel", is de formele reactie van Wim Witteveen, directeur van de divisie Serviceproviding bij Afab. De twee directeuren zelf zijn niet bereikbaar voor commentaar.
Hun afwezigheid zou voortvloeien uit een conflict over tegoeden van de Stichting Derdengelden FSD. Via die stichting worden provisies van aanbieders doorbetaald aan de bij FSD aangesloten tussenpersonen.

Reageer op dit artikel