nieuws

Dijkshoorn ‘draagt’ Gouden Schilden

Archief

Maarten Dijkshoorn, die per 1 januari zijn taken heeft neergelegd als directievoorzitter van Eureko/Achmea, keert sneller terug in de branche dan verwacht. Hij neemt zitting in de selectiecommissie van de Gouden Schilden, de Nederlandse Verzekeringsawards.

 

Al meer dan 150 personen en bedrijven zijn voorgedragen voor een nominatie voor één van de veertien Gouden Schilden. De verzekeringsawards worden op 11 juni uitgereikt aan mensen en organisaties die in hun onderdeel van de verzekeringsbedrijfstak in 2008 uitmuntend hebben gepresteerd. De prijzen moeten de kwaliteit in de bedrijfstak zichtbaar maken en daarmee bijdragen aan een positiever beeld van de branche.

 

  &nbspEric Fischer, voormalig directeur van het Verbond van Verzekeraars, is voorzitter van de selectiecommissie, waarin net als in de jury, mensen uit de bedrijfstak en medewerkers van consumentenorganisaties zitting hebben. Kandidaten kunnen tot half februari voorgedragen worden op www.verzekeringsawards.nl.

 

Reageer op dit artikel