nieuws

Digitaal naverrekenen

Archief

Tussenpersonen en werkgevers kunnen de naverrekeningsgegevens voor collectieve inkomensverzekeringen en pensioenen nu digitaal doorgeven bij ASR. "Al binnen één maand krijgen zij de afrekening van 2008 en de polis van 2009." Naast een brief en een procedurekaart wordt een wijzigingsformulier gestuurd waarmee de mutatierechten kunnen worden gewijzigd.

 

ASR belt terug

ASR Verzekeringen heeft een nieuwe site geopend, waarop bezoekers gebruik kunnen maken van een ‘Bel mij’-functie. De bezoeker wordt dan vóór 12 uur de volgende werkdag teruggebeld door een ASR-medewerker, die vragen beantwoordt en de klant in contact brengt met een tussenpersoon. De sitebezoeker kan daarnaast zelf een intermediair selecteren en direct een formulier invullen om een afspraak te maken.

 

Pensioen kunstenaars

Aena, het pensioenfonds voor 7.000 zelfstandige kunstenaars (belegd vermogen _ 20 mln) heeft de uitvoering van de pensioenregeling ondergebracht bij PGGM.

 

Sinds PGGM is gesplitst in een pensioenfonds (Zorg & Welzijn) en een uitvoeringsorganisatie, is het het eerste ‘vreemde’ pensioenfonds waarvoor de regeling wordt uitgevoerd.

 

Reageer op dit artikel