nieuws

DAK verkrijgt volmacht Arag

Archief

Rechtsbijstandverzekeraar Arag heeft een volmacht verleend aan intermediairscollectief DAK. Dit heeft te maken met het onderdeel rechtsbijstand in de nieuwe pakketverzekering die DAK-leden vanaf begin maart kunnen gaan sluiten.   Het intermediairscollectief start binnenkort met een productenpakket onder de vlag van de inmiddels gevormde DAK-pool.      "Door twee verschillende serviceniveaus te bieden en processen efficiënter […]

Rechtsbijstandverzekeraar Arag heeft een volmacht verleend aan intermediairscollectief DAK. Dit heeft te maken met het onderdeel rechtsbijstand in de nieuwe pakketverzekering die DAK-leden vanaf begin maart kunnen gaan sluiten.
 
Het intermediairscollectief start binnenkort met een productenpakket onder de vlag van de inmiddels gevormde DAK-pool.
 
   "Door twee verschillende serviceniveaus te bieden en processen efficiënter in te richten, kunnen ook de kleinere intermediairbedrijven profiteren van de voordelen die de grote partijen hebben", aldus Tim Schoonbergen, algemeen directeur DAK.
 
   "Wij zijn ontzettend trots dat wij als enige rechtsbijstandverzekeraar onderdeel van de DAK-pool zijn", zegt Marc van Erven, directievoorzitter Arag.

Reageer op dit artikel