nieuws

DAK groeit door

Archief

Intermediaircollectief DAK is vorig jaar gegroeid van 1.352 naar 1.435 leden. DAK schrijft die groei toe aan de naderende introductie van DAK Volmacht en de coöperatieve structuur van de organisatie.

 

De groei is minder sterk dan in 2007, toen het ledenbestand met 126 toenam (170 aanmeldingen en 44 opzeggingen). Het aantal nieuwe aanmeldingen bedroeg vorig jaar 151, terwijl 68 kantoren opzegden. "Nagenoeg 90% van de opzeggingen was het gevolg van een samenvoeging, fusie of het feit dat het kantoor een captive is geworden."

 

  &nbspIn januari zijn vijftien kantoren lid geworden van DAK. "Wij verwachten ook dit jaar tien tot vijftien kantoren per maand te verwelkomen, maar blijven onverminderd vasthouden aan strenge toelatingseisen en een uitgebreide ballotage."

 

  &nbspPer 1 maart biedt DAK een volmachtfaciliteit aan de leden. Onderdeel daarvan is een eigen pakketpolis met een pool van risicodragers: Avéro Achmea, Delta Lloyd, Fortis, Nationale-Nederlanden, Reaal, Arag (rechtsbijstand) en Ardanta (uitvaart).

 

Reageer op dit artikel