nieuws

Chubb vernieuwt verzekering voor interim-managers

Archief

Chubb heeft zijn beroepaansprakelijkheidsverzekering voor interim-managers vernieuwd en uitgebreid. Het is een combinatiepolis voor beroeps-, bedrijfs- en bestuurdersaansprakelijkheid.

 

De nieuwe polis van Chubb kent geen verplichting meer tot het hanteren van leveringsvoorwaarden. Ook is het verzekeringsgebied uitgebreid (met werkzaamheden in het buitenland "voorzover de aanspraak wordt ingediend en voortgezet in Nederland").

 

  &nbspDaarnaast kan de interim-manager een uitloopdekking inkopen, indien hij zijn bedrijfsactiviteiten beëindigt. Bovendien dekt de polis bereddingskosten en de verdedigingskosten tot boven het verzekerde bedrag, met een maximum van eenmaal het verzekerde bedrag.

 

  &nbspTot slot beschermt de polis tegen risico’s in verband met het onjuist schatten of plannen van de benodigde tijdsduur van een project, waardoor een overeengekomen opleveringsdatum niet wordt gehaald.

 

Reageer op dit artikel