nieuws

CCS fuseert met Netaspect

Archief

Softwarebedrijf CCS, sinds 2007 in handen van Pieter-Paul van Beek en Menno Oerlemans, gaat fuseren met Netaspect van de broers Cor en Arthur Clement. Door de fusie ontstaat een bedrijf met meer dan 220 werknemers en een omzet van € 30 mln voor dit jaar. De fusie krijgt half april haar beslag.

CCS fuseert met Netaspect

Volgens beide directies is de fusie kans- en klantgedreven en ligt er geen kostenbesparing aan ten grondslag. "CCS is goed in de backoffice en Netaspect, dat van oorsprong een internetbedrijf is, is vooral goed in de frontoffice met klanten", aldus Arthur Clement. Deze zomer al zullen CCS en Netaspect met een nieuw product op de markt komen, waarin beide expertises zijn samengebracht. Dat zal onder de al bestaande naam Certigo op de markt komen. De bedrijfsnaam van de gefuseerde onderneming wordt CCS. Zowel de vestiging in Woerden, waar CCS is gevestigd, als de Netaspect-vestiging in Dordrecht blijven gehandhaafd.

Reageer op dit artikel