nieuws

Bruns ten Brink past autopolis aan, maar tarief blijft gelijk

Archief

Bruns ten Brink Assuradeuren heeft het maximale kilometrage voor de laagste tariefgroep van de autoverzekering opgetrokken van 10.000 km naar 12.000 km.

 

Ook is onlangs de maximale no-claimkorting verhoogd tot 80% en is voor nieuwe auto’s een extra korting tot 35% ingevoerd, het ‘brand new car’-tarief.

 

  &nbspVolgens directeur Donald Lupescu kwam Bruns ten Brink op vergelijkingssites vaak ten onrechte als relatief ‘duur’ uit de bus, omdat tussenpersonen voor het laagste tarief doorgaans een maximum van 12.000 km per jaar invullen. "Hierdoor vielen ze bij ons dus automatisch in het hogere tarief, met een maximum kilometrage van 25.000 km. Dat is nu aangepast." Bruns ten Brink gaat nog niet mee met verzekeraars die hun autotarieven onlangs hebben verhoogd. "Wel kijken we voortdurend naar de voorwaarden en passen die regelmatig aan", aldus Lupescu.

 

  &nbspHet risico is ondergebracht bij een pool van verzekeraars, waarbij ASR leidend is en Zurich, Reaal, London en het Belgische Asco hebben meegetekend.

 

Reageer op dit artikel