nieuws

Branchegenoten kunnen meedenken over thema’s PE

Archief

Belangstellenden kunnen reageren op de thema’s die in het kader van de verplichte permanente eductie zijn voorgelegd aan het College van Deskundigen Financiële Dienstverlening (CDFD). De actuele thema’s zijn op de website van het CDFD gepubliceerd.

Branchegenoten kunnen meedenken over thema’s PE

Het is de commissie Eind- en Toetstermen van het CDFD die elke anderhalf jaar een advies uitbrengt over de actuele onderwerpen die in het PE-programma van de zeven WFT-vergunningen moeten worden opgenomen. De geselecteerde onderwerpen worden vervolgens gekoppeld aan toetstermen die door het ministerie van Financiën zijn gepubliceerd.
Om belangstellenden de mogelijkheid te geven om mee te denken, worden de actualiteiten die in beeld zijn bij genoemde commissie elk half jaar gepubliceerd op de website van het CDFD. Het gaat om een overzicht van de  actuele thema's bij de onderscheiden modules Basis, Hypothecair krediet, Consumptief krediet, Schadeverzekeringen, Levensverzekeringen, Volmacht, en Beleggen. Medio dit jaar wordt het overzicht nogmaals gepubliceerd en op 27 december worden de PE-toetstermen door het ministerie van Financiën in de Staatscourant gepubliceerd.

Reageer op dit artikel