nieuws

Botermans in directie Unirobe Meeùs Groep

Archief

Jorgen Botermans (47) maakt per 1 maart de directie van Aegon-dochter Unirobe Meeùs Groep (UMG) weer compleet. Botermans was bestuurder van Kröller Assurantiën en werd na de oprichting van UMG in 2007 verantwoordelijk voor het ICT-bedrijf van UMG.

Botermans in directie Unirobe Meeùs Groep

De driekoppige directie van UMG ziet er straks als volgt uit: Coen Mom (verkoop, marketing en communicatie, personeel), Arto Willemsen (financiën, juridische zaken, riskmanagement) en Jorgen Botermans (operations, verzekeringstechniek, ICT, inkoop, new business). Mom is per 1 februari Joop van Berkum opgevolgd als directievoorzitter, die wegens het bereiken van de pensioengerechtigde leeftijd is teruggetreden. Van Berkum blijft als adviseur betrokken bij UMG.

Reageer op dit artikel