nieuws

Begrafenispolissen.nl richt zich op christelijke doelgroep

Archief

De site Begrafenispolissen.nl, een initiatief van Van Geelen Assurantiën in Nijkerk, richt zich met name op mensen voor wie cremeren geen optie is en dus bewust kiezen voor begraven. Via deze site worden met name producten van Klaverblad, Dela, Monuta en Ardanta aangeboden.

Begrafenispolissen.nl richt zich op christelijke doelgroep

Directeur Ron van Geelen, ooit werkzaam bij CNV-verzekeraar UBO, vindt dat bij veel uitvaartpolissen het advies is 'ondergesneeuwd' door de verkoop. "Het blijkt dat er bij veel mensen onvoldoende kennis is van bijvoorbeeld grafrechten en alle mogelijk bijkomende kosten van een begrafenis. Ook de kosten van een steen worden vaak nauwelijk belicht. Daarom gaan wij op onze site uitvoerig op deze zaken in. Van Geelen is vorig jaar augustus 'voorzichtig'  begonnen met de verkoop via de site, maar de resultaten houden nog niet over, zegt hij. Wel trekt Begrafenispolissen.nl  enkele honderden bezoekers per week. 
 

Reageer op dit artikel