nieuws

Autopolis voor truckchauffeurs

Archief

Bovemij-dochter PolisDirect gaat vrachtwagenchauffeurs benaderen met een eigen personenautoverzekering: de autopolis voor truckers.

 

Net als bij de andere autoverzekeringen geeft PolisDirect de garantie dat de polis 10% goedkoper is dan de huidige autoverzekering. Omdat het een interessante doelgroep is – vanwege het feit dat ze beroepshalve al veel op de weg zitten -krijgen truckers die deze polis sluiten, een extraatje in de vorm van een viertal kortingsbonnen ter waarde van _ 36,45. Om de autopolis voor truckers onder de aandacht te brengen zijn vijftig vrachtwagens, die het hele land doorkruisen, voorzien van reclame.

 

  &nbspMedio februari denkt PolisDirect ook een camperverzekering aan het assortiment te kunnen toevoegen.

 

Reageer op dit artikel