nieuws

Assuradeuren Gilde wil groeien naar 150 aangesloten kantoren Door

Archief

andere de focus op schadeverzekeringen denkt Assuradeuren Gilde in Coevorden te kunnen groeien naar 150 aangesloten kantoren

Het bedrijf dat onlangs een volmacht kreeg van ASR Verzekeringen verzorgt op dit moment de backoffice voor twintig zelfstandige assurantiekantoren in Noord-Oost Nederland. Het bedrijf heeft 34 medewerkers en richt zich met name op de particuliere markt en het mkb. Assuradeuren Gilde heeft op dit moment volmachten van onder andere Avéro Achmea, Ardanta, De Amersfoortse, Europeesche Verzekeringen, London, Monuta en Reaal. "Onze ambitie is om het aantal kantoren de komende twee jaar uit te breiden naar 75 en mogelijk 150", zegt directeur Wilfred ten Caat van Assuradeuren Gilde. Verfoeid "Wij zien daarvoor mogelijkheden omdat wij ons vooral op schadekantoren in een goed afgebakende regio (Noord-O0st Nederland) richten. "Wij zijn in het verleden wel eens verfoeid door onze klanten, omdat wij alleen schade deden en bijvoorbeeld geen hypotheken, maar nu zijn we daar blij mee. De belangstelling voor de schadesector is weer helemaal terug en dat past ons wel. Wij zijn het type kantoor dat ervoor zorgt dat klanten van schadekantoren om zes uur ’s avonds nog een doorlopende reisverzekering kan sluiten."

Reageer op dit artikel