nieuws

Arthur.nl telt zevenhonderd adviseurs

Archief

Arthur.nl, een initiatief van Meetingpoint, telt inmiddels zevenhonderd aangesloten adviseurs. "Dat is ons erg meegevallen", zegt commercieel directeur Jan Lindeboom.

 

Sinds de start van de leadgenerator Arthur.nl in november vorig jaar, bezoeken vijfduizend potentiële klanten maandelijks de website. Per week melden zich vijf nieuwe adviseurs aan. Van de 5.000 bezoekers per maand, bezoekt 64% minimaal één adviseursprofiel. Ongeveer 12% klikt door naar de website van de adviseur en 4% stelt ook daadwerkelijk een vraag. "We kunnen vervolgens niet zien hoe waardevol de vragen zijn en of het daadwerkelijk tot een advies komt. Wij zijn puur doorgeefluik", aldus Lindeboom. "Wij weten op dit moment niet of de adviseurs heel actief zijn op Arthur.nl." Meetingpoint heeft wel maatregelen genomen zodat Arthur.nl makkelijk gevonden wordt via zoekmachine Google.

 

Reageer op dit artikel