nieuws

Aov’s Allianz scoren goed in onderzoek MoneyView

Archief

Twee arbeidsongeschiktheidsverzekeringen van Allianz Inkomensverzekeringen scoren vijf sterren op het gebied van kwaliteit in het aov-onderzoek van MoneyView. Ook op prijs scoren twee producten van Allianz goed. Er is echter geen één product dat zowel op prijs als op kwaliteit vijf sterren scoort.

Aov’s Allianz scoren goed in onderzoek MoneyView

MoneyView heeft 45 aov's beoordeeld op prijs en kwaliteit. Voor de prijsvergelijking zijn 269 klantprofielen voor producten met een volledige dekking samengesteld en 144 klantprofielen voor de overige dekkingen (critical illnessdekking, ongevallendekking, volledige dekking met beperkte uitkeringsduur). Voor de beoordeling van de kwaliteit van de aov's zijn 66 kenmerken uit de eigen databank geselecteerd. Op het gebied van kwaliteit scoren de Aov en Interval Aov van Allianz Inkomensverzekeringen en de 'Risicoverminderaar 5 sterren' van Univé het hoogst van de producten met een volledige dekking. Bij de producten met een volledige dekking hebben de Aov Absoluut en de Aov Essentie van Allianz samen met de Aov Uitgebreid van Delta Lloyd de hoogste score op prijs.
 
Zie ook: MoneyView: concurrentieslag op aov-markt 

Reageer op dit artikel