nieuws

Aov-claims onder loep in tv-programma Kassa

Archief

Ook de arbeidsongeschiktheidsverzekeringen staan de laatste weken volop in de schijnwerpers. Zaterdagavond wordt de aov-branche belicht in het tv-consumentenprogramma Kassa (Vara). Het gaat daarbij niet om de prijzenslag, maar om problemen bij uitkeringen.

Aov-claims onder loep in tv-programma Kassa

In een aankondiging stelt Kassa: "Je denkt goed verzekerd te zijn, maar als je er noodgedwongen een beroep op doet, doen verzekeraars er alles aan om onder de claims uit te komen. Het is een gevecht tussen David en Goliath. Verzekeraars beloven in Kassa de rechten van verzekerden bij de afhandeling van claims via een protocol beter te gaan waarborgen. Maar is dat genoeg?"
Het programma begint om 18.55 uur op Nederland 1.
 

Reageer op dit artikel