nieuws

Afab levert nieuwe adviessoftware uit

Archief

Afab gaat twee samenwerkingspakketten uitleveren aan het intermediair dat is aangesloten bij haar serviceproviders (Xtensive, FSD, Quarré, PensioenPoint en StercK).

 

Het gaat om het Top- en het Excellent pakket van Infa, volgens de serviceprovider de marktleider in advies- en planningssoftware. Met beide pakketten voorziet Afab de tussenpersoon van gratis hypotheekadviessoftware.

 

Basis van de Afab-adviessoftware is AfinHyp, inclusief AfinCenter. Een WFT-proof adviespakket dat ook door de AFM wordt gezien als een gedegen adviespakket voor de consument, stelt Afab. Uitgangspunt voor Afab is het beschikbaar stellen van alle aanbieders met hun producten, dus ook als er geen samenwerking is tussen een aanbieder en Afab. De uitlevering van de software zal starten in de tweede week van februari.

 

Reageer op dit artikel