nieuws

Afab integreert serviceproviders

Archief

De zes afzonderlijke serviceproviders die vallen onder Afab worden tot één onderneming gesmeed. Bestuursvoorzitter Maasbert Schouten sluit ontslagen niet uit, “maar dat zullen geen grote aantallen zijn”.

Afab integreert serviceproviders

Volgens Schouten is de 'migratie' naar één onderneming (Afab Serviceproviding) momenteel onderwerp van interne studie. "Daar waar er overlap is, kan reductie van personeel aan de orde komen." Hij wijst er verder op dat de magere hypotheekmarkt ("die dit jaar naar verwachting opnieuw met 15% zal krimpen") organisaties dwingt om kritisch naar de kosten te kijken.
Bij de bedrijven Financiële Service Desk, PensioenPoint, Quarré, Sterck, ViaFeria en Xtensive werken, uitgedrukt in fte, rond 250 mensen. "Het is nog maar de vraag of er mensen uit moeten", zegt Schouten. "Ik sluit in elk geval uit dat het grote aantallen zal betreffen."

Reageer op dit artikel