nieuws

Achmea zet met Myce in op zzp’ers

Archief

Achmea, uitzendorganisatie Manpower en het aviesbureau Numa Group hebben een website, gericht op zelfstandigen zonder personeel (zzp’ers), geïntroduceerd: www.myce.nl.

 

De website zegt zelfstandige ondernemers, met name zij die actief zijn in de ICT en zakelijke dienstverlening, te willen helpen bij het vinden van opdrachten, het bouwen van een netwerk en het ‘ontzorgen’.

 

  &nbspDe zzp’er moet dan wel een volledig profiel invullen, inclusief kopie van identiteitsbewijs en Verklaring Arbeids Relatie (VAR). Ook moet hij aangeven op welke terreinen werk gezocht wordt en wat zijn deskundigheden en vaardigheden zijn. Myce hanteert een bemiddelingsfee van 10%. Deze wordt rechtstreeks met de opdrachtgever verrekend.

 

  &nbspVerder biedt de website instrumenten om informatie te vinden op allerlei terrein, waaronder verzekeringen, pensioenen, bankzaken, belastingen, ondernemen et cetera.

 

Reageer op dit artikel