nieuws

Zwitserleven komt hypotheekstarter tegemoet

Archief

Zwitserleven en MNF Bank hebben een zogeheten startersfaciliteit geïntroduceerd bij de Bestedingsvrijheid Hypotheek. Die maakt een hypotheek voor starters makkelijker bereikbaar doordat de ouders als schuldenaar meetekenen.

De constructie werd in 2003 voor het eerst in een hypotheekproduct ingebouwd door Rabobank. "We spelen daarnaast ook in op de langere doorlooptijden in de hypotheekmarkt", aldus Zwitserleven. De geldigheidsduur van de offerte bij de Bestedingsvrijheid Hypotheek is verlengd van maximaal vier naar maximaal zes maanden. De klant betaalt per verlengde maand een bereidstellingsprovisie van 0,25%. Wanneer de offerte na verlenging door de klant wordt geannuleerd, bedragen de kosten 0,65% per verlengde maand.

Reageer op dit artikel