nieuws

Zorg en Zekerheid gaat ziekteverzuim aanpakken

Archief

Zorg en Zekerheid brengt samen met de arbodienst Care for Companies het Care&ZZorg-pakket op de markt; een totaalpakket voor het terugbrengen van ziekteverzuim binnen bedrijven, waarbij preventie een belangrijke rol speelt.

 

Het Care&ZZorg-pakket bestaat uit arbodienstverlening en een collectieve zorgverzekering. "Wij geven naast de curatieve ingrepen door eigen professionals, vanuit onze visie vorm aan preventie, door middel van het opsporen van risicofactoren voor verzuim in het gedrag van werknemers. Indien nodig ondergaat de werknemer direct een behandeling. Wij kennen namelijk geen wachtlijsten", zegt Roel Leeuwenburgh van arbodienst Care for Companies.

 

  &nbspDe zorgverzekering zou tegen een gunstig tarief worden aangeboden, waarbij vergoedingen en klantvoordelen zijn opgenomen om de medewerker gezond te houden. Verder kunnen de werknemers en hun werkgever dagelijks terecht bij het geZZondteam van de zorgverzekeraar terecht.

 

Jerry van der Ziel van Care for Companies tekenen de overeenkomst.

Reageer op dit artikel