nieuws

Zilveren Kruis vernieuwt aov FNV Zelfstandigen

Archief

Zilveren Kruis Achmea heeft de aov voor zelfstandigen zonder personeel en die lid zijn van de FNV vernieuwd.

 

De Beter Af AOV Basis keert gedurende maximaal twee jaar uit vanaf één maand arbeidsongeschiktheid. De polis is te sluiten vanaf _ 27 per maand en biedt FNV-leden 10% korting.

 

  &nbspBinnen deze aov kan de zzp’er zelf een verzekerd inkomen kiezen tot _ 20.000 per jaar. De hoogte van het bedrag dat uitgekeerd wordt, is afhankelijk van de mate van arbeidsongeschiktheid. De Beter Af AOV Basis keert uit vanaf een arbeidsongeschiktheidspercentage van 45%. Daarbij wordt uitgegaan van het keuringscriterium beroepsarbeidsongeschiktheid.

 

Nog twee

Naast de Beter Af variant kan de zzp’er ook kiezen voor de AOV Garant en de AOV Plus. Bij de Garantversie kan men kiezen voor een verzekerd inkomen van _ 12.000, _ 16.000 of _ 20.000 per jaar. De uitkering bij arbeidsongeschiktheid start na een eigenrisicoperiode van 1 jaar en loopt door tot 60 of 65 jarige leeftijd.

 

  &nbspBij de Plus-variant kiest men voor de verzekering van een percentage van het jaarinkomen. Hierbij is maximaal _ 150.000 op jaarbasis te verzekeren. Verder is er keus uit meerdere dekkingsvarianten en indexering. Leden van de FNV ontvangen 15% korting op de premie van de AOV Garant en de AOV Plus.

 

Reageer op dit artikel