nieuws

Zekur werft huisartsen in Amsterdam

Archief

Uvit gaat voor zijn internetzorgverzekering Zekur huisartsen contracteren in Amsterdam. Daarmee wil Uvit zijn Zekur-verzekerden integrale eerstelijnszorg bieden. Uvit heeft al een contract met het Onze Lieve Vrouwen Gasthuis (OLVG) en met een internetapotheek.

 

De huisartsen in Amsterdam zijn recentelijk aangeschreven met het verzoek te laten weten of zij interesse hebben om Zekur-huisarts te worden. Daarmee zouden zij extra klanten kunnen krijgen. Van de huisartsen wordt verwacht dat zij verzekerden doorverwijzen naar het OLVG en de internetapotheek. Van de huisartsen wordt ookgevraagd mee te denken over e-health en patiëntengemak. Amsterdamse Zekur-verzekerden worden niet verplicht te kiezen voor een Zekur-huisarts, maar kunnen anders het verplicht eigen risico niet terugverdienen.

 

  &nbspZekur verwacht met deze afspraak een volgende stap te zetten in het vergroten van de doematigheid in de zorg.

 

Reageer op dit artikel