nieuws

WitteWoning Makelaars gegroeid

Archief

Tegen de markt in is hypotheek- en makelaardijformule WitteWoning Makelaars vorig jaar gegroeid van 24 naar 31 vestigingen. "Het zijn louter hypotheekkantoren die voor die groei gezorgd hebben", zegt algemeen directeur Herman Bruggink.

 

"Opvallend is dat deze kantoren een relatief goed 2008 hebben gehad. Waar veel hypotheekadviseurs in Nederland de omzet hebben zien dalen, konden zij de schade beperken door de extra omzet uit makelaardij. Omzet die bestaat uit makelaarscourtage en extra hypotheekproductie die samenhangt met de woningverkoop", aldus Bruggink die in 2009 naar veertig vestigingen wil. Bruggink weet dat er voor ruim _ 140 mln aan woningen in de verkoop staan en schat de hypotheekproductie vorig jaar op _ 120 mln.

 

Reageer op dit artikel