nieuws

Welke maakt provisiereglement bekend

Archief

Welke Financiële Diensten in Hoorn heeft het hypotheekprovisiereglement 2009 bekendgemaakt, waarin de uit te keren afsluit- en doorloopprovisies per geldverstrekker op een rij zijn gezet.

Welke maakt provisiereglement bekend

Welke zegt hiermee de eerste grote serviceprovider te zijn die concreet aangeeft met welke geldverstrekkers wordt samengewerkt en wat dit betekent voor de beloning voor het intermediair. Bij nettohypotheken rekent Welke een vaste vergoeding per offerte en per passering. Kiest het intermediair echter voor de provisievariant, dan keert Welke de afsluit- en doorloopprovisie uit volgens het  provisiereglement. De provisie en extra vergoedingen die Welke zelf ontvangt, worden volledig aan het intermediair doorbetaald.

Reageer op dit artikel