nieuws

Vluchtelingen doen ervaring op door werken bij Achmea

Archief

Achmea geeft net als vorig jaar vluchtelingen opnieuw een baan om werkervaring op te doen.

 

Van de groep van vijftien vluchtelingen verwacht Achmea zeven mensen een vaste baan te kunnen bieden. Daartoe zet de verzekeraar de samenwerking met Stichting voor Vluchtelig-Studenten UAF voort.: "Vluchtelingstudenten zijn over het algemeen zeer gemotiveerde medewerkers", zo verklaart Radboud van Hal, manager recruitment & talent development. "Bovendien kan hun input nuttig zijn, bijvoorbeeld bij onze projecten op het gebied van microverzekeren, omdat zij kennis hebben van de economie in ontwikkelingslanden."

 

  &nbspAchmea zegt het personeelsbestand bewust een afspiegeling van de samenleving te laten zijn en dus van zijn klanten. De verzekeraar is er van overtuigd dat gemengde teams effectiever en innovatiever zijn.

 

Reageer op dit artikel