nieuws

Vienalis start met verkoop Facultatieve Verzekeringen

Archief

Verkooporganisatie Vienalis is gestart met het advies en de verkoop van Facultatieve Uitvaartverzekeringen.

 

Vienalis vergelijkt nu tien aanbieders van uitvaartverzekeringen, waarvan zes verzekeraars ook door Vienalis worden geaccepteerd. Bij de vergelijking worden onder andere polissen beoordeeld van Monuta, Yarden, Dela, Reaal, Cardif en Ardanta. Bij de vergelijking worden overigens ook de producten van Conservatrix, Klaverblad en Onderlinge ’s Gravenhage betrokken, maar deze worden minder vaak gekozen

 

  &nbspHet nieuw ontwikkelde product van Facultatieve, de Vrije Keuze Polis, behoort volgens Vienalis-directeur Jeffrey Leichel tot de top drie van de markt. "Dit hebben wij vastgesteld aan de hand van keuzegedrag van consumenten op de ruim dertig vragen die wij stellen in ons adviesgesprek", zegt hij.

 

Adviesroute

  &nbsp"Wij hebben, denk ik, de meest grondige adviesroute op dit gebied", zegt Leichel. "Wij beoordelen de verzekeraars op 22 verschillende punten, verdeeld over de segmenten: services, kinderen, financieel en algemeen. Uiteindelijk komt daar dan een persoonlijke top drie voor deze verzekerde uitrollen."

 

  &nbspBij de verzekering van de Facultatieve kan de uitkering zowel in geld als in natura plaatsvinden.

 

Reageer op dit artikel