nieuws

Verzekeraars verkopen belang in ArboDuo

Archief

ASR Nederland en Nationale-Nederlanden (NN) hebben hun belang in de arbodienst ArboDuo verkocht aan ArboNed. De nieuwe combinatie zou daarmee de op één na grootste partij op het gebied van preventie, arbodienstverlening en verzuimbegeleiding worden.

 

"Al enige tijd is een consolidatie gaande in de arbomarkt. Marges staan onder druk en het belang van onderscheidend vermogen neemt toe", aldus De Amersfoortse in een nieuwsbrief aan het intermediair. "Door de samenwerking van de twee financieel gezonde bedrijven kan ingespeeld worden op de toenemende vraag naar variëteit en specialisatie. Omdat zowel ArboNed als ArboDuo sterke merken zijn, is besloten dat beide labels blijven bestaan."

 

  &nbspVolgens De Amersfoortse heeft de verkoop van ArboDuo aan ArboNed geen consequenties voor de bestaande samenwerkingsverbanden tussen de verzekeraar en beide arbodiensten op het terrein van ziekengeldverzekeringen. "Het heeft evenmin gevolgen voor de samenwerking van De Amersfoortse en Nationale-Nederlanden in het re-integratiebedijf Keerpunt."

 

Reageer op dit artikel