nieuws

Verkeersrechtsbijstandactie Arag

Archief

Rechtsbijstandverzekeraar Arag voert in het eerste kwartaal een actie voor de verkeersrechtsbijstandverzekering. In de afgelopen week is het met Arag samenwerkende intermediair voorzien van een actiepakket.

 

Onder het motto ‘Sterk uitgerust op weg’ kunnen tussenpersonen hun doelgroepen via allerlei communicatiemiddelen benaderen. Behalve onder meer toepasselijke briefkaarten en advertenties, bestaat het arsenaal ook uit een weggeefboekje. Dit brochureachtige boekje bevat een bondige weergave van negen gevallen uit de praktijk van Arag.

 

  &nbspTussenpersonen die deelnemen aan de actie maken kans op vier toegangskaarten voor de AutoRai in april. Succesvolle sluiters maken bovendien kans op een rijtraining bij het ANWB Test- en Trainingscentrum in Lelystad.

 

Reageer op dit artikel