nieuws

Univé Hoogeveen en Univé Overijssel volgend jaar samen

Archief

Univé Overijssel in Nieuwleusen en Univé Hoogeveen willen per 1 januari 2010 gaan fuseren en verdergaan onder de naam Univé ‘de Onderlinge’. Een intentieverklaring daartoe hebben beide bedrijven inmiddels ondertekend.

 

De samengevoegde organisatie zal uit circa 75 werknemers bestaan, die werkzaam zijn vanuit zeven kantoor-/winkellocaties. Het gezamenlijk premie-inkomen bedraagt ruim _ 6,5 mln en de inkomsten uit bemiddelingsprovisies liggen rond de _ 4 mln.

 

  &nbspVooralsnog wordt er niet voor gekozen de verzekerings- en bemiddelingsactiviteiten te scheiden en onder te brengen in een aparte NV en BV, zoals eerder andere Univé onderlingen wel hebben gedaan. "We gaan ons eerst bezighouden met het inschuiven van de portefeuille van Hoogeveen in de portefeuille van Overijssel", aldus directeur Gerrit Koele, die samen met mede-directeur Mike Mulder de nieuwe onderneming gaat leiden.

 

Reageer op dit artikel