nieuws

United Capital: intermediair wordt beter van afschaffen bonus

Archief

De Roosendaalse serviceprovider United Capital gaat de hypotheekprovisie volledig doorbetalen aan het intermediair. Ook extra vergoedingen van banken en verzekeraars worden volledig doorbetaald, waardoor het intermediair er volgens het bedrijf zeker 10% op vooruit gaat.

United Capital: intermediair wordt beter van afschaffen bonus

Het intermediair kan bij United Capital kiezen tussen provisie of het declaratiemodel. Bij elke uitgebrachte offerte wordt naast de provisiebrief van de geldverstrekker een bijlage meegestuurd waarop de werkzaamheden en kosten van de serviceprovider vermeld staan, zodat die makkelijk aan de klant zijn uit te leggen. De kosten voor een hypotheek worden omgeslagen volgens een vaste formule en zijn volgens United Capital niet meer afhankelijk van geldverstrekker of type product.
"De extra vergoeding die wij ontvangen is in veel gevallen hoger dan de kosten die wij in rekening brengen. Mede door de afschaffing van de bonusregeling gaat het gemiddeld intermediair er tussen de 10% en 25% op vooruit vergeleken met 2008", aldus United Capital.

Reageer op dit artikel