nieuws

Unigarant ‘beste reisverzekeraar’

Archief

Unigarant is op de Vakantiebeurs in Utrecht gekozen tot de beste reisverzekeraar van 2008. Met het rapportcijfer 8,32 bleef Unigarant de concurrenten Europeesche (8,11) en Elvia (7,71) voor.

 

Ook vorig jaar werd de schadeverzekeraar uit Hoogeveen tot beste gekozen. Bij de ‘Veren-verkiezing’, georganiseerd door het vakblad Reisrevue, hebben reisadviseurs en het management van reisbureaus gestemd. Na de derde plaatst in het Prestatie Onderzoek 2008 onder schadeverzekeraars, is het de tweede prijs in korte tijd. "Deze klasseringen geven aan dat de klanttevredenheid van tussenpersonen en van de reisorganisaties over Unigarant hoog is, en dat is natuurlijk geen toeval", zegt commercieel directeur Han de Carpentier Wolf.

 

  &nbspVooral door de Omboekgarantieverzekering, en het leveren van een uitgebreide verkoopondersteuning denkt het bedrijf tot beste reisverzekeraar gekozen te zijn.

 

Reageer op dit artikel