nieuws

Tussenpersoon zet NBVA-spotjes naar zijn hand

Archief

Wals Hypotheekservice uit Heerhugowaard heeft de reclamespotjes rond de animatie-consument Frank van de NBVA gebruikt om eigen promotiefilmpjes te maken. De verwijzing naar de intermediairvereniging is daaruit echter weggeknipt.

Tussenpersoon zet NBVA-spotjes naar zijn hand

De NBVA startte onlangs met de serie filmpjes, waarin Frank in een aantal situaties belandt die het belang van een goed advies aantonen. De filmpjes zijn via YouTube eenvoudig op een site te zetten. Wals – geen lid van de NBVA – heeft het einde, waarin het logo van de NBVA in beeld komt, echter vervangen door een gedeelte waarin de dienstverlening van het eigen kantoor wordt belicht.
In de loop van dit weekeinde zijn de gewraakte filmpjes van YouTube verwijderd.

Reageer op dit artikel