nieuws

Support Office Intermediair in handen van VCN (Veldsink)

Archief

Volmachtbedrijf VCN in Nuenen, dochter van de Veldsink Groep, neemt collega-serviceprovider Support Office Intermediair in Tilburg over.

 

De Verzekerings Combinatie Nederland (VCN) verwacht in 2008 een omzet te halen van _ 11 mln en is daarmee ongeveer viermaal zo groot als de nieuwe aanwinst. "Support Office, dat vroeger opereerde onder de naam Pakketpolis Kollektief Assuradeuren, bedient vijftig tussenpersonen, terwijl wij er 160 in de boeken hebben staan", zegt directeur Stefan Bell van VCN.

 

  &nbspInclusief de twintig medewerkers van Support Office groeit de hele Veldsink Groep naar meer dan honderd mensen, van wie 57 bij VCN. "De drie dga’s van Support Office, Johan Vermeer, Rolf van der Beek en Jan-Willem Stulen, en het volledige personeel komen bij ons in dienst", aldus Bell.

 

  &nbspVCN administreert nu _ 105 mln premie, waarvan _ 25 mln in volmachten. Het bedrijf vertegenwoordigt 23 volmachten en bedient ruim tweehonderd tussenpersonen met ASP-ondersteuning en backoffice-faciliteiten. In de toekomst wil VCN de aangesloten intermediairbedrijven ook gaan ondersteunen op de terreinen marketing, zorg en inkomen, terwijl er ook plannen zijn voor een adviesdatabase.

 

nieuwe collega’s van Support Office. V.l.n.r.: Jan-Willem Stulen, Johan Vermeer (beiden Support Office), Jan Veldsink (directeur Veldsink Holding), Jeannette Bell-Veldsink (directeur Veldsink Adviesgroep), Henri Veldsink(directeur Veldsink Adviesgroep), Stefan Bell (directeur VCN) en Rolf van der Beek (Support Office).

Reageer op dit artikel