nieuws

Starters

Archief

Björn Bennenbroek Assurantiën (Someren)

Na ruim tien jaar in loondienst gewerkt te hebben, de laatste jaren bij Verbossen in Uden en Veghel, is Björn Bennenbroek (32) nu voor zichzelf begonnen.

 

Hij werkt vanuit huis en richt zich op zowel particuliere als zakelijke klanten. De vergunning is inmiddels binnen.

 

Adviesbureau Loes Hulsman (Enschede)

Loes Hulsman (47) heeft de vergunningen van de AFM binnen en start in februari met haar adviesbureau. Ze heeft ruim twintig jaar ervaring als accountmanager Bedrijven bij onder meer Van Lanschot. Hulsman gaat zich nu vooral richten op het begeleiden van branche- en inkooporganisaties die hun dienstverlening willen verbreden door ook collectieve verzekeringen aan hun leden aan te bieden. Ook zal zij zich gaan richten op de werknemersbegeleiding in het kader van de Wet Poortwachter.

 

Berghs & Steenhuis Assurantiën en Makelaardij (Venlo)

Bij de Kamer van Koophandel staat sinds november de VOF van Thijs Berghs en Maurice Steenhuis ingeschreven. Berghs (42) is al ruim tien jaar actief met zijn eenmanszaak, Steenhuis (31) heeft de laatste acht jaar bij de Rabobank gewerkt. De vergunning is aangevraagd en wordt medio maart verwacht.

 

Reageer op dit artikel