nieuws

Principeakkoord tussen-cao AAHG

Archief

De vakorganisaties en ABN Amro Hypotheken Groep (AAHG) hebben een onderhandelingsresultaat bereikt over een ‘tussen-cao’. Alle salarissen en salarisschalen worden per 1 januari 2009 met 3,5% structureel verhoogd.

 

De lopende cao én de cao ‘Sociale gevolgen van organisatieveranderingen’ (die zou lopen tot 1 januari 2010) worden verlengd tot 1 maart 2010. De cao ‘Sociale Gevolgen van organisatieveranderingen’ kan echter voor de medewerkers van AAHG eerder eindigen als tussen ABN Amro en/ of AAHG, Fortis Bank Nederland en de betrokken vakbonden een nieuw sociaal plan wordt overeengekomen.

 

  &nbspEr is verder afgesproken om eenmalig een bedrag van _ 10.000 bij te dragen aan (gezamenlijke) internationale solidariteitsprojecten. Het woord is nu aan de medewerkers om het principeakkoord al dan niet goed te keuren.

 

Reageer op dit artikel