nieuws

Premierestitutie voor dierenartsen

Archief

Arbeidsongeschiktheidsverzekeraar Movir gaat dierenartsen die hebben meegedaan aan de drie georganiseerde preventieprogramma’s premie teruggeven.

 

Afgelopen jaar heeft Movir drie preventieactiviteiten georganiseerd: een samenwerkingsscan, timemanagement-en de ergonomieworkshop ‘Blijf bij de pinken!’. Door hieraan deel te nemen, konden de dierenartsen de tariefsverhoging van 1 januari 2008 terugverdienen. Per activiteit ontvangt een dierenarts een derde terug van de tariefsverhoging. Tot 44 jaar bedroeg de tariefverhoging 10% en vanaf 45 jaar betaalde men 15% meer premie.

 

  &nbspAan de samenwerkingsscan heeft 59% van de dierenartsen meegedaan, 52% deed mee aan ‘Timemanagement-assessment’ en 40% nam deel aan de workshop ergonomie. Dit jaar biedt Movir wederom een preventieprogramma aan.

 

Reageer op dit artikel