nieuws

Postcode Loterij telt 100.000 zorgverzekerden

Archief

De Stichting Herland Zorgcollectief heeft dit jaar 55.000 zorgverzekerden binnengehaald voor de Agis Postcode Loterij Polis. Begin vorig jaar telde deze polis 45.000 verzekerden.

Postcode Loterij telt 100.000 zorgverzekerden

Het Herland Zorgcollectief heeft de bulk aan verzekerden binnen kunnen halen door gerichte mailings op het bestand van de Postcode Loterij. Agis en dus ook de Postcode Loterij hebben het contract met Herland verlengd tot 2014. "We hadden een contract voor drie jaar, dat is nu verlengd tot vijf jaar", aldus Jan Banens, algemeen directeur van Herland. Het assurantiekantoor is gevestigd in Heerlen en bestaat sinds 1995. Bij het bedrijf werken tien medewerkers.
Meer informatie over de zorgpolis is te vinden op www.agispostcodezorgpolis.nl.

Reageer op dit artikel