nieuws

Polishouders NN akkoord met compensatieregeling

Archief

De polishouders van Nationale-Nederlanden die zijn aangesloten bij de Stichting Verliespolis hebben bijna unaniem (99%) voor het akkoord gestemd op hoofdlijnen van 19 november 2008.

Polishouders NN akkoord met compensatieregeling

Met de uitkomst van deze peiling is de Nationale-Nederlanden-compensatieregeling definitief geworden. Deze is van toepassing op Nationale-Nederlanden, Postbank Verzekeringen en RVS. De Stichting Verliespolis zal het akkoord op hoofdlijnen nu samen met Nationale-Nederlanden verder uitwerken en toezien op de uitvoering van de compensatieregeling. Polishouders van de genoemde verzekeraars met een lopende polis ontvangen in 2010 een brief van hun verzekeraar over wat de compensatieregeling voor hen kan betekenen.

Reageer op dit artikel