nieuws

Polis Direct niet langer zus maar dochter van Bovemij

Archief

Polis Direct is met ingang van het nieuwe jaar onderdeel geworden van Bovemij, de verzekeringsmaatschappij van Bovag. Een gevolg is dat de particuliere schadeverzekeringen in de portefeuille van Bovemij overgaan naar Polis Direct.

 

Het gaat om tienduizend polissen, in hoofdzaak autoverzekeringen en voor 10% pakketverzekeringen. "Door vanuit één partij particuliere producten aan te bieden, wordt efficiënter en klantgerichter gewerkt", stelt Bovemij.

 

  &nbspVoor het risicodragerschap maakt de transactie niets uit. Bovemij is en blijft risicodrager van de door volmachtbedrijf Polis Direct gesloten polissen. Die portefeuille is, dertien jaar na de oprichting, gegroeid tot bijna honderdduizend polissen. Met een provisieomzet van bijna _ 10 mln noemt Polis Direct zich "de vijfde, onafhankelijke particuliere verzekeringsbemiddelaar van Nederland".

 

  &nbspPolis Direct en Bovemij waren al onderdeel van Bovag, de brancheorganisatie voor garagebedrijven en andere ondernemingen in de (auto)mobiliteitsindustrie. Bovemij concentreert zich na de juridische herstructurering op het bieden van een totaalpakket aan verzekeringen voor ondernemers en hun werknemers.

 

Reageer op dit artikel