nieuws

Persoonlijkheden

Archief

Jaap van der Hoek is benoemd tot algemeen directeur van intermediairbedrijf Concordia Holland. Hij volgt Jaap Gispen op, die begin dit jaar bij Fortis Corporate Insurance is gestart. Van der Hoek was directeur Marine en Motorrijtuigen. Jan Oosterom, hoofd Marine Broking, is directeur Marine en Varia geworden.

 

Michiel Bleij (34), voorheen werkzaam bij KPMG Assurance, is bij Accuracy Nederland in dienst getreden als manager. Bleij is actief op het gebied van financiële advisering.

 

Frans Franken is comercieel manager geworden bij Monuta. Hiervoor was hij directeur bij Allianz, vestiging Zwolle.

 

Bij DBV Verzekeringen is Pascal Smissaert aangesteld als accountmanager Leven & Hypotheken voor de regio Noordoost-Nederland. Smissaert werkte eerder als senior accountmanager bij Brunel.

 

Wilfred Jansen is bij Toplis Hettema gestart als manager Marine. De 50-jarige Jansen is voorheen werkzaam geweest bij onder andere SNS Assurantiën, Cigna (Ace) en Turien & Co.

 

Cees-Jan Zwanikken (42) en Marianne Arnolli (30) zijn respectievelijk als underwriter en specialist underwriter General Liability in dienst gekomen bij Fortis Corporate Insurance. Beiden werkten eerder als underwriter bij Fortis ASR en Delta Lloyd. De 34-jarige claims handler Remco van Zuijlen is underwriter Professional Liability geworden.

 

Bij Pensioen Desk is formulemanager Armand Baas Becking (40) benoemd tot commercieel directeur. Hij werkte voorheen bij onder meer AXA en Delta lloyd.

 

Formulemanager Eelco de Haan is bij IC Pensioenprofessionals (onderdeel van Pensioendesk) begin dit jaar aan de slag als commercieel directeur.

 

Saskia van Opijnen (43) wordt de nieuwe directeur Diensten bij Achmea Sociale Zekerheid. Zij volgt Peter van Kleij op, die in augustus per direct zijn functie neerlegde. Van Opijnen komt van GWK/Travelex Bank en heeft daar diverse directiefuncties vervuld. Van Kleij vertrok in augustus omdat hij zich niet kon vinden in de positionering van het dienstenbedrijf en het daaruit voortvloeiende beleid. Directievoorzitter Jack Buckens heeft sindsdien de taken van Van Kleij waargenomen

 

Reageer op dit artikel