nieuws

Persoonlijkheden

Archief

Nanda Hauet is de nieuwe adjunct-directeur Commerciële Zaken van Univé Regio+. Zij is hiermee de opvolger van interim-adjunct-directeur Bert De Kleermaeker. Hauet komt van verzekeraarscombinatie Uvit (Univé-VGZ-IZA-Trias) waar zij werkzaam was als programmamanager.

 

Jaap van den Berg (49) is begin deze maand aan de slag gegaan als broking director binnen de afdeling Marine bij Aon Risk Services. Van den Berg was sinds juli 2006 accountmanager bij Willis en in de tien jaar ervoor senior broker Marine bij Marsh.

 

Bij De Amersfoortse is Marc de Ruiter gestart als accountmanager Inkomen in de regio Zeist (rayon Zuid-Oost). De Ruiter komt van Brunel Insurance & Banking waar hij werkzaam was als pensioenspecialist.

 

Eric Polderman (44) is benoemd tot senior branchespecialist Beroepsaansprakelijkheidsverzekeringen binnen de afdeling Aansprakelijkheid & Overige Varia van Allianz Global Risks Nederland. Voorheen werkte Polderman bij Nassau Verzekeringen en AIG. Nathalie van der Lugt (38) is gestart als manager Financial Lines. Zij zal zich met name richten op het segment bestuurdersaansprakelijkheidsverzekeringen. Van der Lugt was hiervoor commercial accountmanager Financial Lines bij AIG.

 

Bij de Noordhollandsche van 1816 is binnendienstmedewerker Joeri Zoon overgestapt naar de buitendienst en is aan de slag gegaan als accountmanager. Al eerder verruilde zijn collega Mark de Niet de Noordhollandsche frontoffice voor de functie van accountmanager.

 

Commercieel manager Vrij Intermediair bij Avéro Achmea Erik During (36) is nu de nieuwe marketingmanager bij dit bedrijf. Zijn opvolger is Michiel Krouwer (39) die daarnaast commercieel manager Interpolis Intermediair blijft.

 

Expertise Human Capital, actief op het gebied van re-integratie van letselschadeslachtoffers, heeft arbeidsdeskundige Abderrazak Batah in dienst genomen voor de regio Brabant en Zeeland. Daarnaast wordt hij landelijk ingezet voor Arabisch en Frans sprekende cliënten. De 36-jarige Batah komt van adviesbureau WeenerFlex.

 

Cesar Eisma (44) is bij DAS Rechtsbijstand aangesteld als schaderegelaar voor de regio Zuid-Nederland. Eisma was WA-letselschaderegelaar bij Raasveld Expertise.

 

Cassidy Davis Europe heeft de 48-jarige Michel Doppert in dienst genomen als commercieel directeur. Doppert was eerder business development director bij Piorek Insurance Industry.

 

Nicole Bilo (46), elf jaar lang expert personenschade bij Cunningham Lindsey, is halverwege deze maand overgestapt in eenzelfde functie bij GRM-Expertises.

 

Detacheerder Nova Dia heeft Hetty Verrips (45) als letselschadebehandelaar en Nico van Dinteren (58) als commercieel relatiebeheerder in dienst genomen. Voordat Verrips bij Nova Dia kwam, had zij haar eigen bedrijf en daarvoor heeft zij jarenlang als letselschadebehandelaar bij Amev gewerkt. Van Dinteren die ooit begon bij Victoria Vesta heeft jaren bij diverse intermediairs gewerkt.

 

Frank Heerkens Thijssen is toegetreden tot partner bij ZJHT Risk en Insurance Specialists te Wassenaar. Samen met Inge Zweerts de Jong vormt hij de directie. Heerkens Thijssen is afkomstig van Aon Artscope en Aon Private Risk Management waar hij werkzaam was als accountdirector.

 

Bij opleidingsinstituut Dukers & Baelemans is Carlo van Rienen in dienst getreden als commercieel directeur. Van Rienen was als formulemanager HypotheekDesk werkzaam bij FSD.

 

Overleden

Op 66-jarige leeftijd is als gevolg van een ongeval Frank Lansen overleden. Hij was vennoot van het Amsterdamse expertise- en taxatiebureau E. Steenbergen, dat in 1994 is opgegaan in de HDS Groep. Tot aan zijn pensionering in 2001 is Lansen als directeur verbonden geweest aan HDS.

 

Reageer op dit artikel