nieuws

Paerel zet directie aan de kant

Archief

Verzekeraar Paerel heeft Paerel Leven en Paerel Vermogensbeheer geïntegreerd en daarbij de directie van Paerel Leven, Hans Brandwijk (rechts) en Jan Overberg, vervangen door Michel van den Akker en Ansfried Snijders.

Paerel zet directie aan de kant

"De belangrijkste reden hiervoor was de overlap tussen Paerel Leven en Paerel Vermogensbeheer", aldus Sandor van Doorn van Paerel. "In deze tijd is het ook  zaak om goed op de kosten te letten." Van den Akker, die commercieel directeur wordt van de nieuwe combinatie, is nu hoofd Sales en Marketing bij Paerel Vermogensbeheer en was daarvoor werkzaam bij AXA Leven. Snijders, die ad interim financieel directeur wordt, was directeur bij AXA Leven en daarvoor directeur van Basic-Life, een onderdeel van Stad Rotterdam. Hans Brandwijk en Jan Overberg zijn al weg bij Paerel. Wat ze gaan doen, is Van Doorn niet bekend.

Reageer op dit artikel