nieuws

OBP gaat intermediair online marketingdiensten aanbieden

Archief

Intermediairbedrijf OBP Groep (Houten) heeft het bedrijfsonderdeel MAX Producties opgericht. Dit marketingbureau gaat tussenpersonen ondersteunen bij online activiteiten.

 

Volgens OBP is er een toenemende vraag naar dergelijke dienstverlening. Die bestaat bij MAX uit e-mailmarketing, digitale nieuwsbrieven, het verhogen van de gebruiksvriendelijkheid van de website, ontwerpen en ontwikkelen van websites, zoekmachine-adverteren en -optimalisatie en berekeningssoftware. Tot eind deze maand kunnen tussenpersonen tegen een gereduceerd tarief gebruikmaken van de diensten van MAX.

 

  &nbspHet bedrijf levert vijf verschillende rekenmodules, die het intermediair op de eigen site kan plaatsen: een hypotheekrenteoverzicht, een nettomaandlastenberekening, een maximale leningberekening voor hypotheken en consumptief krediet en een maandlastenberekening voor kredieten. Het renteoverzicht kost eenmalig _ 250 en daarna _ 100 per maand; de andere modules kosten eenmalig _ 100 en daarna _ 10 per maand. Als introductiekorting rekent MAX voor twee modules maar één keer de eenmalige ‘inregelkosten’ en geldt voor drie modules (uitgezonderd het hypotheekrenteoverzicht) een maandelijkse bijdrage van _ 25.

 

Reageer op dit artikel