nieuws

Noordhollandsche en ASR verhogen de autopremie Na Klaverblad, Unigarant

Archief

en London eind vorig jaar gaan nu ook ASR en de Noordhollandsche van 1816 over tot een verhoging van de autopremies Univé zegt sowieso niet aan een stijging te denken

Bij ASR gaan dit voorjaar de premies met 6% omhoog. Een hogere schadelast is de reden voor de stijging. De Noordhollandsche gaat waarschijnlijk een verhoging van 3% à 4% doorvoeren. "Met name het cascodeel baart ons zorgen." De maatschappij uit Oudkarspel dubt nog over het tijdstip van de premiestijging. "Eerst moeten de cijfers over 2008 nog worden bekeken." Unigarant heeft via een vernieuwing van de autopolis afgelopen maand de premies met gemiddeld 5% verhoogd. "Voor bestaande klanten kan het inhouden dat de één minder gaat betalen en de ander meer." Univé, de vierde autoverzekeraar van ons land, heeft definitief besloten geen verhoging van de autopremies door te voeren. "Wij vertalen de sombere economische vooruitzichten niet in hogere premies."

Reageer op dit artikel