nieuws

Nog geen reactie van Radar op gespreksvoorstel Fidin

Archief

NVA en NBVA hebben nog niets gehoord op hun voorstel om met de redactie van het consumentenprogramma Radar te praten. De organisaties waren uitgenodigd om onlangs in een uitzending commentaar te geven op het nieuwe provisiesysteem en de vertaling daarvan in klantengesprekken.

 

"Wij hebben dit toen niet gedaan omdat ons van te voren al duidelijk was dat er in die uitzending van 26 november geen enkele ruimte was voor nuancering", aldus NBVA en NVA die inmiddels in Fidin-verband zijn gaan opereren. Dat bleek al uit de vooraankondiging voor de uitzending toen in het promotiefilmpje de vraag werd gesteld "hoeveel er eigenlijk aan de strijkstok van de tussenpersoon blijft hangen bij het afsluiten van een hypotheek".

 

  &nbspDe organisaties stelden toen voor om informeel met de redactie van het programma te spreken "zonder druk van kijkcijfers en een stopwatch". Een voorstel dat tot nu toe zonder resultaat bleef. "Wij zullen onze uitnodiging herhalen", aldus de NVA

 

Reageer op dit artikel