nieuws

Nieuwe franchiseformule voor HypotheekCompany

Archief

Onder de naam ‘Free Franchise’ komt franchiseketen HypotheekCompany met een nieuw businessmodel voor dit jaar. "We hebben onze formule aangepast aan de eisen van de nieuwe tijd", zegt formulemanager Patrick Hermans.

 

"De nieuwe formule moet recht doen aan de nieuwe positie van het intermediaire hypotheekadvies en de positie van dit intermediair versterken. De formule moet ondernemers inspireren om met behoud van eigen identiteit en visie het label HypotheekCompany uit te dragen. De nieuwe formule stimuleert transparantie, kwaliteit van advisering en advies op basis van een feedeclaratie", aldus Hermans. "Daarnaast komt de maandelijkse fee te vervallen, wordt er geen provisie afgeroomd en we gaan werken met jaarcontracten in plaats van vierjaarcontracten."

 

  &nbspDeelname is voortaan gratis, bovendien ontvangen nieuwe franchisenemers een welkomstbedrag van _ 1.000. "Onze lage overheadkosten komen helemaal uit de geldstroom die we hebben met geldverstrekkers en verzekeraars", weet Hermans.

 

Reageer op dit artikel